Şef Diler Terzi’den “Ekmek” söyleşisi

Şef Diler Terzi’den “Ekmek” söyleşisi
Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi’nde Türkiye'nin ilk kadın ekmek şefi Diler Terzi tarafından söyleşi gerçekleştirildi. Şef Diler Terzi, öğrencilere ekşi mayanın önemini ve faydalarını anlattı. 07.11.2019 13:47

Manavgat MATSO Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerinin katkılarıyla düzenlenen ‘Dudu'nun Fırını ile Dünya Ekmekleri’ konulu söyleşi ve workshopa, Türkiye'nin ilk kadın ekmek şefi Diler Terzi katıldı.

Şef Diler Terzi, öğrencilere ekşi mayanın önemini ve faydalarını anlattı. İtalyan ekmeği olan ‘Foccaccia’nun yapımını gösteren Şef Terzi "Öğrencileriniz pırıl pırıl ve mesleğe karşı çok istekli. Oldukça verimli ve eğlenceli bir gün geçirdik. Öğrencilerle bir arada olmak, onların gözlerinde mesleğe dair ışığı görmek her zaman heyecan verici oluyor” dedi. Manavgat MATSO Turizm Fakültesi öğrencileri de ekmeğin aslında ne kadar önemli olduğunun bir kez daha gördüklerini belirterek, Şef Diler Terzi’ye teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Diğer GÜNCEL haberleri

  • PAYLAŞ

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir